Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 28 oktober 2022

gepost 2 years ago, op vrijdag, 28 oktober 2022 door Crew

Het voormalige politiekantoor in de Tieltsesteenweg in Eeklo, het ‘Witte Huis’, staat nog altijd te koop. De voorwaarden worden aangepast. De prijs is vastgelegd op 1,15 miljoen euro. Omdat er al twee jaar geen koper gevonden wordt, worden enkele bijkomende voorwaarden geschrapt. Het gaat vooral om technische aspecten, die de verkoop moeilijker maakten.

—---------------------------------------------------

Eeklo start een proefproject met vier gescheiden afvalbakken in het centrum. Daar kan je restafval en pmd in aparte afvalbakken kwijt. De gescheiden afvalbakken staan aan o a aan de trappen aan de bushalte op de Markt en aan de bushalte Paterskerk.

—-------------------------------

Een wereld die volledig verbonden is met het internet. Een huis dat tegelijk ook je dokter is. En geen smartphones meer. Auteur en ondernemer Steven Van Belleghem uit Knesselare (Aalter) zoekt uit hoe we binnen een kwarteeuw zullen leven en zaken doen. Als onderbouwd expert, maar ook als schrijver van zijn derde fictieboek ‘Hoogverraad’.

—---------------------------

De gemeente Maldegem zet deze herfst opnieuw bladkorven in de straten, waar gemeentelijke bomen staan. “In deze bladkorven mag je de bladeren verzamelen van de gemeentelijke bomen.

—----------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws