Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 31 oktober 2022

gepost 2 years ago, op zondag, 30 oktober 2022 door Crew

Amazone Evy Meurisse (34) uit Lotenhulle (Aalter) is op zoek naar tips die kunnen leiden tot de ontmaskering van een fietser die het in de streek gemunt heeft op paarden door hen op stang te jagen. Het paard brak uit de weide door het op te jagen en werd aangereden door een auto.

—----------------------------

Twee bekende middenstanders uit Aalter sluiten hun zaak en zetten een punt achter hun carrière. Afgelopen weekend was Keurslagerij Van den Eeckhaut in de Lostraat voor de laatste keer open. Ook Frituur Nancy uit Aalter zet er binnenkort een punt achter.

—--------------------------------

Aalter geeft het startschot voor het grootste project van deze legislatuur. In de herfstvakantie wordt gestart met de afbraak van het oud klooster in deelgemeente Knesselare. In de plaats komt een totaalproject met een ontmoetingscentrum dat maar liefst tien miljoen euro gaat kosten.

—--------------------------

De oud-leerlingen die in 1972 afgestudeerd zijn aan het College ten Doorn in Eeklo, hebben hun school nog eens bezocht. Het ging om de leerlingen van de richting ‘Economische’ in wat toen nog het Onze-Lieve-Vrouw ten Doorninstituut werd genoemd.

—-----------------------------------

Op vrijdag 4 november zal de N9 komende van Gent richting centrum van Eeklo tijdelijk onderbroken zijn ter hoogte van de Stationstraat nr 79. En deze week zal er geen activiteit zijn op de werf in de Leopoldlaan in Eeklo naar aanleiding van de herfstvakantie.

—--------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws