Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 25 oktober 2022

gepost 2 years ago, op dinsdag, 25 oktober 2022 door Crew

De stad Eeklo doet een ultieme poging om de middenberm van de N9 te redden. De aannemer zal instaan voor een heraanplant van zieke en kapotte planten. Maar de stad legt er nog eens 64.000 euro extra bij, om voor extra planten, rozen en kleurrijke bloemen te zorgen.

—-----------------------

Een alleenstaande moeder van drie uit Eeklo is veroordeeld tot een celstraf van 17 maanden met uitstel voor oplichting en gewapende weerspannigheid. Om brood op de plank te brengen, sprak de vrouw af met mannen in rendez-voushotels in Gent. Eén van haar klanten maakte ze wijs dat ze sigaretten zou kopen met zijn bankkaart, maar achter zijn rug haalde ze 1.380 euro af.

—-----------------------------------

Meetjeslander Frank Raeman krijgt een ereplaat voor zijn jarenlang werk met oorlogsslachtoffers, veteranen en hun families uit verschillende landen. Frank Raeman kreeg de erkenning in opdracht van de Slovaakse stafchef.

—---------------------------------------

Sint-Laureins gaat de openbare verlichting ’s nachts uitzetten of dimmen om energie te besparen. De kerstverlichting zal alvast minder lang branden.

—-------------------------------

De gemeente Sint-Laureins vraagt om bij de komende periode rond Allerheiligen de regels op de begraafplaatsen te respecteren.

—-------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws