Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 24 oktober 2022

gepost 2 years ago, op zondag, 23 oktober 2022 door Crew

Ouders en kinderen hebben bij de start van het weekend weer actie gevoerd aan de schoolpoort van Klavertje Vier in Knesselare.

Al weken worden spandoeken en tekeningen aan de hekken van de school gehangen, met boodschappen om de geschorste directeur ‘Meneer Daan’ terug naar school te krijgen.

—--------------------------

Ook in de kerk van Aalter en Knesselare moet de verwarming door de energiecrisis lager. Pastoor Johan Balcaen (61) wil zijn parochianen toch verwarmen, en kocht een lading fleecedekentjes voor tijdens de weekendviering. Die weekendmissen zijn sinds deze maand enkel nog in de Sint-Corneliuskerk in Aalter en de Sint-Willibrorduskerk in Knesselare. Niet meer in de zes andere kerken van de parochie.

—---------------------

De werken in de Drogenbroodstraat in Aalter vlotten goed. Maandagavond 24 oktober gaat de rijweg weer open. Afgelopen woensdag werd gestart met de werken in de Drogenbroodstraat, dat is de verbindingsweg tussen de spoorwegtunnel en de Brugstraat in Aalter.

—------------------------------

Vanaf maandag 14 november zal je in Eeklo met de app 4411 ook een gratis parkeerticket voor een half uur kunnen regelen. Een voorstel van voormalig schepen Christophe De Waele (Open Vld) dat nu gerealiseerd wordt. Bij het starten van een parkeersessie zal de gebruiker dertig minuten gratis krijgen, en loopt deze sessie automatisch door in een betalende parkeersessie.

—-----------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws