Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 21 oktober 2022

gepost 2 years ago, op vrijdag, 21 oktober 2022 door Crew

De coronamaatregelen die de lagere school van het Emmaüsinstituut in Aalter vorige week invoerde, worden weer afgeschaft. “Het lijkt erop dat het ergste achter de rug is”, laat directeur Jan Sierens nu weten aan de ouders. De leerkracht uit de school in Aalter zijn ondertussen uit quarantaine en hebben hun taak weer hervat.

—------------------------------------

Lokale politie Maldegem controleerde de snelheid van 5778 voertuigen. Gemiddeld respecteerde 92 % van de bestuurders de snelheidslimiet. Er waren zeven roodlichtovertredingen.

—---------------------------------

Marie Ruyssen (28) uit Aalter heeft zich in Bulgarije gekroond tot Mrs. Europe 2022, een Europese schoonheidswedstrijd voor vrouwen boven de 25 jaar. Marie Ruyssen werkt in een kapsalon in Nevele (Deinze), maar zal de komende maanden veel moeten reizen. —--------------------------------

De jeugdbewegingen van Aalter nemen het op deze vrijdag tegen mekaar op, tijdens de ‘Dag van de Jeugdbeweging’. Vrijdag vanaf 16 uur organiseert jeugdcentrum Kadans verschillende uitdagingen in en rond de gebouwen van Kadans.

—---------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws