Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 20 oktober 2022

gepost 2 years ago, op donderdag, 20 oktober 2022 door Crew

De verbouwingswerken aan het cultuurcentrum De Herbakker in Eeklo zijn volop bezig. Tegen de winter van 2023 moet de vernieuwde cultuurtempel weer gebruiksklaar zijn. In de herfst van volgend jaar komt er vanuit De Herbakker geen eigen avondprogrammatie meer.

—-------------------------------------

Er komen padelterreinen op het Sportpark van Aalter. Aan het sportcentrum van Knesselare liggen die al langer. Er werd een stuk grond uitgekozen naast de snelweg. Zo ver mogelijk van de buren.

—---------------------

Katty Stommelinck, Erwin Moreels en hun team vrijwilligers organiseren een tweede kaas-take-away ten voordele van het KinderKankerFonds Aalter. Nog tot 30 oktober kan je inschrijven. Je kan mailen naar [email protected] .

—----------------------------------------

Nog één keer de sfeer van de Moonlight in Eeklo of dancing K-Brio in Maldegem herbeleven? Dat kan op 31 oktober op de ‘Oldskool Classics Meetjesland’ in Maldegem. Dj’s Phil Watts, MC en Semmer doen er de gouden jaren herleven. “Feestvierders kwamen letterlijk met bussen naar hier om uit de bol te gaan op de dansvloer, zegt Christophe Moens in de krant HLN.

—------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws