Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 19 oktober 2022

gepost 1 year ago, op woensdag, 19 oktober 2022 door Crew

Aalter zal dit jaar fors besparen op kerstverlichting. Een maatregel om de energiefactuur te drukken. Normaal voorziet Aalter 60.000 euro kerstverlichting, en dit jaar is dat maar 15.000 euro.

—---------------------------------

Na twee jaar coronapauze organiseert het feestcomité van Aalter-Brug weer kleinkunst in de kerk. Op zaterdag 19 november komt Buurman optreden. Frontman Geert Verdict en zijn twee muzikanten brengen hun gloednieuwe productie ‘Buurman – Vuurman’. —--------------------------------------

Restaurant La Maryse uit Eeklo wordt beloond met drie radijsjes in de Green Guide, een eetgids van ‘We‘re Smart’ die keukens beloont die groenten en fruit een hoofdrol geven.

—----------------------------

Vanaf nu kan je een nieuw piepklein autootje van stad Eeklo in het straatbeeld zien. Een elektrische transporter. Het kleine elektrische autootje kost 40.000 euro en zal ingezet worden bij de groendienst. —---------------------------------

Het cultuurcentrum van Eeklo wordt momenteel verbouwd. Daarom vinden de voorstellingen dit seizoen plaats in een pop-uptheater in Eeklo, en op verschillende locaties in het Meetjesland. Voor vijf theatervoorstellingen trekt De Herbakker naar het auditorium van het gemeentehuis in Aalter.

—------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws