Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 26 juli 2023

gepost 9 months ago, op woensdag, 26 juli 2023 door Crew

Schepen Filip Smet (CD&V) van Eeklo is niet te spreken over de harde kritiek op het groenonderhoud langs de pas vernieuwde Leopoldlaan. Er zijn tientallen plekken in Eeklo waar het groen wel goed onderhouden is door de stad. Het onderhoud van de Leopoldlaan (N9) is drie jaar lang de verantwoordelijkheid van de Vlaamse beheerder van de weg.

—-----------------------------------------------------

Niet alleen het Vlaams-Brabantse Lubbeek, maar ook in Aalter gaan er stemmen op om een straat of plein te vernoemen naar Martine Tanghe. Martine verloor afgelopen zondag op 67-jarige leeftijd haar strijd tegen kanker en werd geboren in Bellem.

—------------------------------------------------------------------

De bibliotheek van Maldegem is op dinsdagvoormiddag 1 augustus uitzonderlijk gesloten. Er zal een tijdelijke stroomonderbreking zijn, door de dakwerken en de aansluiting van een zonnepaneleninstallatie.

—------------------------------------------------

KLJ Aalter houdt op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli haar Zomerfeesten. Het mini-festival wordt gehouden op het grasplein aan de KLJ-lokalen in de Melkerijstraat in Lotenhulle. Info: www.kljaalter.be.

—----------------------------------------------------------------

Het muziekfestival ‘Helden in het Park’ in Eeklo zorgt vanaf donderdag 27 juli voor wat warmte. Vier donderdagavonden op rij word je door muziekclub N9 getrakteerd op gratis wereldmuziek in het Heldenpark in Eeklo. De optredens starten om 20 uur. Einde om 2 uur ’s nachts. Gratis toegang.

—-----------------------------------------------------------------------------

Günther Neefs & 3-Band zijn op vrijdag 28 juli te gast op de Parkies aan CC Den Hoogen Pad in Adegem (Maldegem). Na dertig jaar carrière beleeft de zanger weer een drukke zomer, mede dankzij zijn geslaagde deelname aan het vtm-programma ‘Liefde voor Muziek’..

—---------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws