Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 27 juli 2023

gepost 7 months ago, op donderdag, 27 juli 2023 door Crew

Een tevredenheidsmeting bij de bewoners en families van de vijf woonzorgcentra en 169 assistentiewoningen van Zorgbedrijf Meetjesland, levert een sterk rapport op. In het woonzorgcentrum in Sleidinge zelfs met een indrukwekkende 100 op 100. Ook Maldegem en Nevele zitten mee in het onderzoek.

—--------------------------------------------------

Het Rode Kruis Aalter is dringend op zoek naar helpende handen om de bloedinzamelingen in goede banen te leiden. Er worden extra vrijwilligers gezocht die in Aalter-centrum en de deelgemeenten de zaal helpen klaar zetten en de bloedgevers wegwijs maken.

—-----------------------------------------------------------------

Er broeit iets nieuws in Knesselare. Op zondag 17 september vindt de eerste editie plaats van Broeiploatse. Op De Plaats, dat is het dorpsplein rond de kerk van Knesselare. Bedoeling is om drie tot vier keer per jaar iets leuks te organiseren op en rond De Plaats in Knesselare”, klinkt het bij het comité.

—--------------------------------------------------------------

Een paar dagen na de heisa rond het groendonderhoud langs de vernieuwde Leopoldlaan (N9) in Eeklo, is er al gemaaid. Afgelopen dagen ontstond commotie op sociale media omdat het groen langs de vernieuwde Leopoldlaan er na enkele maanden al erbarmelijk bij ligt. Wegbeheerder AWV moet dat drie jaar lang onderhouden, maar de stad luidde mee de alarmbel.

—--------------------------------------------------

De werken die normaal woensdag 26 juli, gepland waren in de Collegestraat in Eeklo, zijn uitgesteld en zijn nu gepland op woensdag 30 augustus. Dat moest last minute zo beslist worden, omdat de technieker ziek is.

—-----------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws