Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 31 juli 2023

gepost 7 months ago, op zondag, 30 juli 2023 door Crew

De brandweer moest in het afgelopen weekend uitrukken naar de gemeentelijke feestzaal in Bellem (Aalter). Een zekeringskast had daar vuur gevat. De exacte omstandigheden van de brand zijn nog onduidelijk. Het zou gaan om een kleine interventie, de schade viel al bij al goed mee.

—-------------------------------------------------------

Het event ‘Plas den Tertre’ in Ursel (Aalter) wordt op zondag 10 september een heuse Meetjeslandse kunst- en ambachtenbeurs. Er wordt daarom volop gezocht naar creatievelingen. Inschrijven: [email protected] of 0488/87.91.64.

—---------------------------------------------

De wegblokkering in de Oude Gentweg in Aalter blijft definitief staan. Groen Aalter stelt nu voor om de Oude Gentweg in één rijrichting weer open te stellen. Dan kan het Kraenepoelpad eenrichtingsverkeer worden in de andere richting, en zo zou een verkeerslus kunnen gemaakt worden. Maar het schepencollege van Aalter blijft bij haar visie van de wegblokkering. --------------------------------------------------------------------------------

Op vrijdag 4 augustus wordt de Zilverstraat in Eeklo afgesloten voor alle verkeer. De straat gaat dicht ter hoogte van huisnummer vier. Er wordt die dag een kraan geplaatst op de rijweg door werken aan een schoorsteen.

—----------------------------------------------------

De rioleringswerken in de Sint-Barbarastraat, Vliegplein en Blekkersgat in Maldegem gaan vanaf dinsdag 8 augustus een nieuwe fase in. De huidige wegenwerken in de Industrielaan breiden zich vanaf dan uit.

—------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws