Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 1 augustus 2023

gepost 11 months ago, op maandag, 31 juli 2023 door Crew

De Museumstraat in Bellem (Aalter) wordt binnenkort aangepakt en volledig vernieuwd. De gemeente Aalter heeft ondertussen al een ontwerper aangesteld. “Het is de bedoeling om zowel onder de grond als bovengronds te vernieuwen.

—------------------------------------------------------

Het zomerweer kwakkelt, maar in Eeklo hopen ze op donderdag 3 augustus op wat warmte met de tweede avond van ‘Helden in het Park’. De avond in het Heldenpark in de Oostveldstraat wordt donderdag om 20 uur geopend door Pambelé. Om 22 uur staat Mayito Rivera & Sons of Cuba of het podium.

—--------------------------------------------------

Zaterdag 5 augustus staat er heel wat te gebeuren in het centrum van Eeklo. Op het Herbakkersplein kan je zaterdag vanaf 10 uur naar de boekenmarkt. Van 14 tot 17 uur is er dan een kindernamiddag op het Ceremonieplein voor het stadhuis.

—-----------------------------------------------------------

De laatste misviering in de Onze-Lieve-Vrouw-kerk in de Oostveldstraat in Eeklo staat gepland op dinsdag 15 augustus. De kerk wordt ontwijd en moet op Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart nog een laatste keer vol lopen.

—-------------------------------------

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus vindt het open air festival Couleurs Devie plaats in het Sint-Annapark. “Om de opbouw en afbouw vlot en veilig te laten verlopen wordt de ingang van het Sint-Annapark via het Sint-Annakasteel tijdelijk afgesloten


  • Bron: Het Laatste Nieuws