Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 25 juli 2023

gepost 7 months ago, op dinsdag, 25 juli 2023 door Crew

De gemeente Aalter gaat op zoek naar een nieuwe bestemming voor het voormalige museum van Bellem, in de museumstraat. Het gebouw wordt amper nog gebruikt. Tot nu werden er nog lessen Beeldende Kunst van de Kuma gehouden, maar die lessen verhuizen naar de Taborschool van Bellem.

—-------------------------------------------------------------

De nieuwe actie #WijShoppenInEeklo heeft 300 deelnemers naar de winkels in Eeklo gelokt. De winnaars werden ondertussen beloond met een prijs.

—------------------------------------------------

Het zonnebloemenveld aan het Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve in Eeklo staat in volle bloei. Iedereen is welkom om er zonnebloemen te komen plukken. Aan de ingang van de hoeve wijzen bordjes je de weg naar het plukveld. —------------------------------------------------

De gemeente Sint-Laureins gaat op zoek naar een middagtoezichter voor de gemeentelijke basisschool De Regenboog, afdeling Watervliet. Je werkt op basis van een contractniveau E1 of via een vrijwilligerscontract. Er zijn ook maaltijdcheques voorzien.

Solliciteren kan tot 31 juli via www.sint-laureins.be.

—----------------------------------------------

Oosteeklonaren die hun eigen dorp wat beter willen leren kennen, kunnen zaterdag 29 juli deelnemen aan een belevingswandeling. Gids en Oosteeklonaar Maarten Lippens neemt inwoners mee op pad.

—--------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws