Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 24 juli 2023

gepost 12 months ago, op maandag, 24 juli 2023 door Crew

Deze zomer worden in Maldegem opnieuw zomerscholen georganiseerd. Al voor het vijfde jaar op rij. De gemeente slaat de handen in mekaar met JVA Maldegem, Jeugdwerking voor Anderstaligen is dit. Goed voor in totaal drie zomerscholen.

—----------------------------------------------------------

Begin mei werd de vernieuwde Leopoldlaan (N9) in Eeklo nog met veel toeters en bellen geopend, maar dik twee maanden later oogt het al veel minder fraai. Tussen het groen staat al heel wat onkruid en verschillende van de jonge boompjes lijken het niet te halen. —-----------------------------------------

In Aalter is de ombouw van twee oude elektriciteitscabines volop aan de gang. Het gaat om een oude en in onbruik geraakte stenen cabine. Het was in 1923 dat er voor het eerst elektriciteit in Aalter in gebruik genomen werd.

—--------------------------------------------------------

Nog tot dinsdag 25 juli wordt verkeershinder verwacht in Kleit bij Maldegem, door een loopwedstrijd, kermis en rommelmarkt. Deze maandag van 16 tot 21 uur zal een deel van de Kleitkalseide, deel Urselweg en de Doornstraat afgesloten worden voor het verkeer. Op dinsdag 25 juli is er de grote rommelmarkt in Kleit.

—----------------------------------------------

De Collegestraat in Eeklo wordt op woensdag 26 juli afgesloten voor het verkeer, door werken aan de nutsvoorzieningen.

—----------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws