Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 25 oktober 2023

gepost 4 months ago, op dinsdag, 24 oktober 2023 door Crew

De speelautomatenhal Maria’s Palace langs de Leopoldlaan in Eeklo moet begin december onherroepelijk dicht. Nochtans waren er nooit klachten en overlast. De zaak verdeelt politiek Eeklo, zeker omdat gokken in de Boelare dan weer wél kan. “In het centrum mag het, in een uithoek van de stad niet. Dit is niet serieus meer, klinkt het.

—-------------------------------------

Een simpele tekening. Meer ligt er vandaag nog niet op tafel voor de herinrichting van de Markt van Eeklo. Toch zullen de werken na Nieuwjaar starten en zal 900.000 euro geïnvesteerd worden. De gemeenteraad voelt zich buitenspel gezet, maar nog langer wachten wil het schepencollege niet doen.

—---------------------------------------

Het is een bijzondere constructie maar een soort brug over de Stationsstraat in Aalter moet delen van de gevels van de oude Academie stutten. Na de afbraakwerken blijft zo een stuk van de oude Academie bewaard.

—-------------------------------------

De Patersstraat in Eeklo moet op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober dicht voor het verkeer. Die dagen zijn er werken in opdracht van De Watergroep.

—------------------------------------------

Op vrijdag 27 oktober vindt in Maria-Aalter en Doomkerke een speciale Halloween-loopwedstrijd plaats: de WUK Halloween Trail. Plaats van afspraak die vrijdag is de voetbalkantine van Daring Maria-Aalter. Je kan kiezen uit de 5 of 10 kilometertrail of de mysterieuze Cluedowandeling.

—-------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws