Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 26 oktober 2023

gepost 4 months ago, op woensdag, 25 oktober 2023 door Crew

Restaurant La Maryse in de Stationsstraat in Eeklo sluit met onmiddellijke ingang de deuren. Chef Sten Van der Blij (43) en gastvrouw Yati Van der Sypt (33) kiezen voor een nieuwe toekomst. Verrassend, want net deze week stijgt La Maryse nog van drie naar vier radijsjes in de Green Guide, een eetgids voor groenterestaurants.

—---------------------------------------

Nog meer wijzigingen bij de horeca in het Meetjesland want op de Markt in Aalter zal restaurant De Genieter en café Chapiteau sluiten op zondag. De twee zaken van Ronny De Wever (53) waren altijd dicht op maandag en dinsdag. Vanaf nu is dat op zondag en maandag.

—--------------------------------------------------------

Debbie Criel (36) uit de Gulden Sporenstraat in Eeklo is vanaf zaterdag 28 oktober te zien in het nieuwe seizoen van Bake Off Vlaanderen, op Play4. Haar deelname is er eentje met torenhoge ambities. Debbie Criel hoopt dat er binnenkort één van haar taartjes bij een Eeklose bakker liggen.

—----------------------------------------

Woensdagmiddag werden in de schoolomgeving van de Kouter en de Sint-Gerolflaan in Aalter 300 fietslichtjes uitgedeeld aan de jongeren die met de fiets naar huis vertrokken. De actie kwam van Jong CD&V Aalter.

—------------------------------------

De stad Eeklo lanceert een oproep om sportkampioenen van het afgelopen jaar te melden. Op vrijdag 9 februari 2024 viert Eeklo zijn sportkampioenen. Dat zal gebeuren in het tegen dan vernieuwde cultuurcentrum De Herbakker in Eeklo. Je kan je kanshebber ten laatste op 15 december doorgeven via het online formulier via eeklo.be

—--------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws