Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 24 februari 2021

gepost 1 year ago, op dinsdag, 23 februari 2021 door Crew

De vaccinatiecentra in onze regio hebben gisteren allemaal voor het eerst de deuren geopend. Zowel in Aalter als Sijsele werden de eerste prikjes uitgedeeld aan zorgverstrekkers. Je hoort een tevreden burgemeester van Maldegem Bart Van Hulle: ***** u5 Niet iedereen die uitgenodigd was voor het corona-vaccin, kwam opdagen. “Maar dan werden snel andere mensen opgebeld, zodat geen enkel vaccin verloren moest gaan.

-----------------------

De 40 jarige komiek Koen Dewulf uit Eeklo herstelt vanaf nu schoenen. Het ambacht om schoenen te herstellen is hem met de paplepel ingegeven, horen we van Koen Dewulf: ***** u2 Koen Dewulf herstelt ook jou schoenen in de Molenstraat 141 in Eeklo.

-----------------------

Vanaf 1 maart zal er verscheidene maanden hinder zijn op de N31 Expresweg in Brugge. In verscheidene fases, tot in het najaar, wordt het wegdek vernieuwd en krijgen twee bruggen een renovatie. In een eerste fase wordt er gewerkt op de weghelft richting kust, tussen de brug over het Waggelwater en de N371 Blankenbergse Steenweg. Het volledige wegdek in deze zone wordt vernieuwd.

--------------------------

Onze regionale nieuwsredactie van Kix nam contact op met Al Anon.

Dat is en hulporganisatie die mensen begeleidt bij drankmisbruik. Je hoort Stefan van Al Anon: **** u4 Je kan dus zowel telefonisch al via mail geholpen worden. Dankzij zelfhulpgroepen kan er aan een herstel gewerkt worden. Al-Anon kan je bereiken via 03/218.50.56 of www.al-anonvl.be

----------------

Concertzalen en culturele centra zijn al maanden gesloten. Artiesten kijken dus uit naar ander werk. Zo ook komiek Koen Dewulf uit Eeklo die nu schoenen herstelt: **** u3

In de Molenstraat 141 in Eeklo kan je dus terecht met je schoen-herstellingen bij Koen Dewulf.

---------------------

De ploeg parkwachters van het recyclagepark van Eeklo zit in quarantaine door een coronabesmetting. In het recyclagepark van Eeklo zal er bijgesprongen worden door personeel van de stad en tijdelijke krachten. Het bestuur vraagt om niet dringende bezoeken even uit te stellen. Er wordt gehoopt om vanaf 1 maart terug ‘in volle bezetting’ te kunnen verder werken.

--------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws