Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 24 augustus 2022

gepost 2 years ago, op woensdag, 24 augustus 2022 door Crew

Meer dan 900 mensen hebben dinsdag afscheid genomen van Jan De Crem. De vader van oud-minister Pieter De Crem was van 1959 tot 1994 burgemeester van Aalter, en werd 94. Het werd een serene en stijlvolle plechtigheid, waarin kinderen en kleinkinderen het woord namen.

—-------------------------------------------

Heel wat ouders van kinderen die naarHet Klavertje Vier in Knesselare (Aalter) gaan, strijden voor de terugkeer van de directeur. In het voorjaar werd de directeur van Het Klavertje Vier in Knesselare door de hoogste directie van de GO!-scholengroep op non-actief gezet.

—-------------------------------------

Stad Eeklo heeft de twee buitenlocaties waar buiten kan getrouwd worden afgewerkt. Er is hiervoor slechts één aanvraag binnen. De meerkost is 300 euro om in openlucht te trouwen en dat schrikt wellicht toekomstige trouwers af.

—---------------------------------------

Politiezone Meetjesland laat weten dat er snelheidscontroles zijn in de Kleemhoek en in de Raverschootstraat Eeklo. Ook in Sint-Laureins wordt de snelheid in de gaten gehouden, met name in de Leemweg, de Vlamingstraat, de Sint-Jansstraat en in de Lege Moerstraat.

—--------------------------------------

Vanaf maandag 29 augustus wordt gewerkt in de Oude Staatsbaan in Adegem (Maldegem). Na de werken zal je er nog maar 50 per uur mogen.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws