Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 25 augustus 2022

gepost 1 year ago, op woensdag, 24 augustus 2022 door Crew

De gemeente Maldegem is dit jaar al twee keer gehackt door cybercriminelen. Vorige week maakte de gemeente nog bekend dat ze in juli het slachtoffer waren van een cyberaanval. De daders hadden persoongegevens van het OCMW gestolen en eisten losgeld. De gemeente wil dit niet nog eens meemaken en daarom is er klacht ingediend en loopt er momenteel een onderzoek bij Interpol.

—------------------------------------------

Dansschool Movimento en de Jeugddienst Eeklo organiseren op zondag 11 september een buurtfeest voor de Sint-Jozefswijk. De activiteiten vinden plaats in het gebouw waar de kinderopvang Meibloem gevestigd was. Dit gebouw werd door de stad verkocht aan de dansschool.

—-------------------------------------------

In de Zuidmoerstraat zal er de komende dagen hinder zijn voor het verkeer. Er is gestart met herstellingswerken aan de verkeersdrempel op het kruispunt met de Dullaert. De weg zal tijdelijk worden afgesloten en er is een omleiding voor het gemotoriseerd verkeer. Als alles vlot gaat, zijn de werken eind deze week afgerond.

—---------------------------------

Warme dagen kunnen voor kwetsbare personen vaak hinderlijk en zelfs gevaarlijk zijn. Ken je alleenstaande senioren of zieken? Of vermoed je dat er zo iemand in je straat woont? Ga dan op warme dagen eens kijken of ze zich goed voelen en voldoende vocht innemen. Help ook jonge kinderen genoeg te drinken en laat ze nooit achter in een geparkeerde auto.


  • Bron: Het Laatste Nieuws