Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 26 augustus 2022

gepost 2 years ago, op vrijdag, 26 augustus 2022 door Crew

Gevluchte Oekraïners die momenteel in Eeklo verblijven, kunnen binnenkort terecht in de woonunits op de site van Sanapolis. Sanapolis is het voormalige ziekenhuis langs de Gentse Steenweg/N9 in Sijsele en deed ook al dienst als test- en vaccinatiecentrum.

—------------------------------------------

Studenten die meubelen en huisraad kopen in de kringloopwinkels in Eeklo, Aalter, Assenede en Maldegem krijgen een maand lang 20% korting. Hiermee wil de vzw M-accent, het maatwerkbedrijf achter de kringloopwinkels, het duurder wordende kotleven compenseren.

—-------------------------------------

Cédric Catry, Thomas Van Acker en Toon Lanszweert, drie oud-leerlingen van het College ten Doorn in Eeklo, zijn in de prijzen gevallen op de Europese finale van een prestigieuze ingenieurswedstrijd in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Tijdens de wedstrijd was het oplossen van een ingenieursprobleem uit de industrie de opdracht.

—--------------------------------------

De stad Eeklo wil via een Popraad meer inspraak geven aan alle inwoners die met muziek bezig zijn. Doel hiervan is om te weten te komen welke noden, wensen, dromen en ideeën er leven en aan de hand daarvan te bouwen aan een ijzersterk lokaal muziekbeleid. De Popraad vindt plaats op woensdag 14 september om 19.30 uur in de N9 Fabriek in de Molenstraat 31 in Eeklo.

—---------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws