Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 29 augustus 2022

gepost 2 years ago, op maandag, 29 augustus 2022 door Crew

De directeur van basisschool Het Klavertje Vier in Knesselare (Aalter) die preventief geschorst werd, reageert voor het eerst. Hij is ontroerd door de vele acties die ouders en kinderen opzetten. Hij hoopt snel weer terug op school te zijn. “Dit is niet zomaar mijn job, maar een groot deel van mijn leven”, zegt de man.

—---------------------------------------

Bouwgroep Vandenbussche uit Aalter heeft de zomervakantie afgerond met zomerkampjes voor de kinderen van het personeel, en bevriende bedrijven. De voorbije weken kwamen een honderdtal kinderen op kamp. De kinderen konden zo ook eens zien waar hun ouders werken.

—----------------------------------------

Het event ‘Beestig Eeklo’ krijgt volgend jaar zeker een vervolg. In juni werd de eerste ‘Beestig Eeklo’ stevig uitgeregend, maar toch kwam er veel volk naar de stedelijke dierendag. Op zondag 18 juni 2023 vindt de tweede editie van Beestig Eeklo plaats in het Heldenpark in Eeklo.

—------------------------------------------

Vanaf half september wordt in Eeklo een lokale gezondheidsenquête gehouden. Maar liefst duizend inwoners van de stad zullen bevraagd worden. Tegen begin volgend jaar moeten er dan acties uitgerold worden, die de fysieke en mentale gezondheid van de Eeklonaar verbeteren.

—-----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws