Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 23 augustus 2022

gepost 2 years ago, op dinsdag, 23 augustus 2022 door Crew

De inwoners van het Meetjesland zullen vanaf 12 september opnieuw terecht kunnen in de vier vertrouwde vaccinatiecentra. Zowel de vaccinatiecentra in Aalter, Lievegem, Evergem als Sanapolis in Sijsele gaan opnieuw opschalen, zodat elke inwoner van het Meetjesland de kans krijgt om een nieuw vaccin te halen tegen corona. Alle info op www.covidmeetjesland.be.

—---------------------------------------

Een 58-jarige Maldegemnaar is tijdens een fietstocht overleden aan een allergische reactie na een insectenbeet. Zijn keel zwol op waardoor hij ter plaatse stikte.

—--------------------------

Met de huidige energieprijzen die de pan uitswingen, zoeken meer en meer mensen hun toevlucht tot hout en pellets. Dit is echter een markt waar nu ook internetcriminelen zich op gestort hebben. Helaas krijgen de slachtoffers nadien geen gehoor meer en zijn ze hun geld kwijt.

—----------------------------------------

De gemeente Aalter herstelt nog voor de start van het schooljaar de slechte fietspaden in de Maria-Middelareslaan en de Brouwerijstraat. Er wordt een nieuwe toplaag in asfalt voorzien met bijhorende schrikstrook.

—-----------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws