Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 21 augustus 2022

gepost 2 years ago, op zondag, 21 augustus 2022 door Crew

In heel Aalter werd de zone 30 duidelijker gemaakt, door de snelheidsbeperking nu ook groot op de rijweg te schilderen. Op 1 september zal het al een jaar zijn sinds er in de centrumstraten van Aalter en de deelgemeenten een zone 30 geldt.

—----------------------------------------

De 20-jarige Brit Tom Portsmouth won de derde Memorial Bjorg Lambrecht. Na tal van ereplaatsen heeft Tom Portsmouth zo een overwinning beet. In een sprint met negen zette hij in Knesselare de derde Memorial Bjorg Lambrecht op zijn naam.

—---------------------------

De Raverschootbrug op de grens van Eeklo met Adegem moet ruim een week dicht voor werken. Er worden herstellingswerken uitgevoerd in opdracht van de Vlaamse Waterweg. Er is geen doorgang mogelijk voor gemotoriseerd verkeer, voetgangers en fietsers. Alle verkeer moet omrijden via de N9.”

—------------------------------

De Burgemeester Lionel Pussemierstraat in Eeklo wordt plaatselijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Er worden asfalteringswerken uitgevoerd. Alle verkeer is onmogelijk, enkel voetgangers zullen doorgang hebben.

—----------------------------------

Fiberklaar steekt vanaf nu tot eind 2023 maar liefst 114 kilometer glasvezelkabel onder de grond, in de voetpaden in Maldegem. De glasvezel moet voor een supersnel internet zorgen. Burgers in Maldegem die willen aansluiten, kunnen dat op dit moment gratis doen. Je blijft gewoon bij de provider die je kiest.

—--------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws