Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 19 augustus 2022

gepost 2 years ago, op vrijdag, 19 augustus 2022 door Crew

De gemeente Maldegem is het slachtoffer geworden van een cyberaanval. De persoonlijke gegevens van duizenden mensen die de voorbije tien jaar in contact kwamen met het OCMW, staan nu openbaar op het internet. Geen reden tot paniek, maar de gemeente roept op om de komende tijd extra waakzaam te zijn voor vreemde mails.

—----------------------------------------------

De Opeisingstraat in Eeklo zal vandaag en morgen voor een stuk dicht zijn voor werken. De straat wordt afgesloten voor werken aan de riolering. Doorgaand verkeer is niet mogelijk. Er wordt een omleiding voorzien via de Zandvleuge, Heilig Grafstraat en de Molenstraat in Eeklo.

—-------------------------------------

Wielerliefhebbers kunnen op zondag 21 augustus naar de Memorial Bjorg Lambrecht in Knesselare. Bjorg Lambrecht was amper 22 toen hij drie jaar geleden om het leven kwam bij een zware valpartij in de Ronde van Polen. De Memorial Bjorg Lambrecht start zondag om 14 uur. Aankomst verwacht rond 17.30 uur.

—------------------------------------------

De elektrische deelsteps verdwijnen definitief uit het straatbeeld van Maldegem. Het proefproject M-steps wordt stopgezet. De steps werden na gebruik vaak hinderlijk of gevaarlijk achtergelaten. Daarnaast verliep de terugplaatsing van de steps niet vlot, waardoor er minder steps in omloop waren.

—-------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws