Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 22 november 2023

gepost 3 months ago, op woensdag, 22 november 2023 door Crew

Groen Aalter is niet opgezet met de plannen voor de bouw van vier padelterreinen op het Sportpark in Aalter-centrum. Vier velden zo dicht bij de bewoning van de Lindestraat: dat gaat voor problemen zorgen”, zegt Mieke Schauvliege (Groen).

—-------------------------------------

Vanaf woensdag 22 november wordt het tijdelijke eenrichtingsverkeer door de werken aan het fietspad in de Heirstraat in Deinze tussen Poeke en Vinkt omgedraaid.

—------------------------------------

Toneelvereniging Excelsior Eeklo kiest voor een klassieker en brengt ‘Het gezin van Paemel’ op de planken van De Koperen Leeuw. Excelsior bracht het stuk al eens in 1974 en kiest er bijna vijftig jaar later voor om de klassieker nieuw leven in te blazen.

—---------------------------------------

Komiek Urbanus is op tour door Vlaanderen en komt met zijn nieuwe voorstelling ‘Bis Bis Bis’ ook naar het Cultuurcentrum in Eeklo. Er wordt volop getimmerd aan de afwerking van Cultuurcentrum De Herbakker in Eeklo, om tegen januari weer de deuren te openen. Op 26 maart komt Urbanus.

—----------------------------------------

Circus Pipo slaat deze week haar tenten op aan de sporthal Meos in de Bloemestraat 36 in Maldegem. Er zijn voorstellingen van 22 tot en met 26 november. Zondag is familiedag en dan betalen volwassenen ook kindertarief. Info: www.circuspipobelgium.be.

—------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws