Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 23 november 2023

gepost 3 months ago, op donderdag, 23 november 2023 door Crew

Een gepensioneerde handelsvertegenwoordiger heeft een fikse boete en rijverbod gekregen nadat hij voor de zoveelste keer betrapt was op te snel rijden. De beklaagde reed met 87 km/u over de Middelweg in Aalter. Dat is een baan waar men maar men 50 km/u mag rijden.

—------------------------------------------

Fitnesscentrum Okinawa uit Aalter houdt op zondag 26 november een cyclingmarathon in het kader van de Warmste Week. Er wordt drie uur lang geld bij mekaar gefietst voor de vzw Aalternatief in Aalter. Die willen op de plek van de oude Academie een nieuwe thuis bouwen voor jongvolwassenen met een beperking.

—------------------------------------------

Op zaterdag 25 november vindt in LDC Zonneheem in Eeklo het laatste Repair Café van het jaar plaats. Daar herstellen vrijwilligers en liefhebbers allerhande kapotte voorwerpen gratis en voor niets.

—---------------------------------------

Basisschool De Meidoorn in Eeklo viert het hele schooljaar haar 25ste verjaardag. Het feestjaar wordt gevierd met heel wat activiteiten, steevast op de 25ste van de maand. Zo was er op 25 oktober al een herinneringsmoment voor alle overledenen van de voorbije 25 jaar. —-------------------------------------------

Sinterklaas neemt dit jaar weer de stoomtrein richting Meetjesland, en stapt uit in het museumstation van Maldegem. Het Stoomcentrum zorgt voor speciale sinterklaastreinen op zaterdag 25 en zondag 26 november, en ook op zaterdag 2 en zondag 3 december. Info: www.stoomtreinmaldegem.be.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws