Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 24 november 2023

gepost 3 months ago, op vrijdag, 24 november 2023 door Crew

Politicus en voormalig schepen Marc Windey (76) verdwijnt noodgedwongen enkele weken van het politiek toneel. Marc Windey werd begin dit jaar uit het schepencollege van Eeklo gezet na een motie van wantrouwen tegen zijn persoon. Nu laat hij weten dat hij al zeker voor de gemeenteraden van november en december afwezig zal zijn.

—-------------------------------

Supermarkt Smatch in Knesselare (Aalter) moet eind deze week noodgedwongen de deuren sluiten. Door de nationale besparingsronde van de supermarktketen zullen heel wat andere winkels van Smatch ook dicht gaan.

—---------------------------------------------

De Rederijkerskamer uit Knesselare (Aalter) speelt dit en volgend weekend toneel. Maar alles is uitverkocht. Mochten er toch plaatsen terug vrijkomen, dan verschijnt dat op de Facebookpagina van Rederijkers Knesselare.

—-------------------------------------------------

De leerlingen van de Academie Aalter laten zich in ‘Academie op Scène’ van hun beste kant zien tijdens een toonweek. Omdat het niet alleen toonweek is, maar ook de nationale ouderenweek gehouden wordt, gingen de leerlingen deze week zelfs optreden in woonzorgcentrum Veilige Have in Aalter.

—----------------------------------------

De grootouders van de kleuters van basisschool Sint-Antonius Balgerhoeke in Eeklo werden uitgenodigd op school. De seniorenweek zorgt ook in Eeklo voor heel wat activiteiten. In het lokaal dienstencentrum Zonneheem was het extra druk en gezellig, maar ook op de scholen stonden de grootouders deze week centraal.

—------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws