Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 27 november 2023

gepost 3 months ago, op maandag, 27 november 2023 door Crew

Bij een zwaar verkeersongeval in Maldegem is zaterdag een driejarig kind levensgevaarlijk gewond geraakt. Dat bevestigt de politie van Maldegem. De bestuurder zou in slaap gevallen zijn.

—----------------------------------

Zaterdagnacht hebben inbrekers ingebroken in een woning in de Comercaatsweg in Sint-Laureins. Ze ontvreemden daarbij juwelen en cash geld.

—----------------------------------

De 30 verpleegkundigen en zorgkundigen van het Wit Gele kruis hebben nu een nieuwe locatie in de Lostraat in Aalter, recht tegenover Veilige Have. Burgemeester Pieter De Crem (CD&V) kwam de locatie officieel openen.

—------------------------------------------------

Het kennisplatform De Bestuurder pakt dit jaar voor het eerst uit met een onderscheiding voor het ‘Bestuur van het Jaar’. Ziekenhuis AZ Alma uit Eeklo is één van de drie genomineerden.

—-------------------------------------

Van maandag 27 november tot en met vrijdag 8 december zal de Collegestraat ter hoogte van nummer 89 afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer wegens werken aan een woning.

—-------------------------------------

Santeboetiek in Eeklo neemt bezoekers mee op ontdekking bij 10 lokale ondernemers. Op zaterdag 25 zullen bezoekers verspreid over zes locaties in Eeklo kunnen deelnemen aan 10 activiteiten bij lokale ondernemers.

—-------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws