Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 22 juni 2022

gepost 2 years ago, op woensdag, 22 juni 2022 door Crew

Er zijn negen verdachten gearresteerd in de grootschalige politieactie tegen een Nederlandse phishingbende. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. Eerder vielen speurders binnen bij bendeleden die met valse bankwebsites meerdere miljoenen hebben ontfutseld van nietsvermoedende Belgen.

—--------------------------------

De stad Eeklo wil laten onderzoeken of een snelheidsverlaging naar 30 per uur in de binnenstad veiliger is. De snelheidsverlaging kadert in een algemeen plan om de doortocht op de N9 veiliger te maken. —--------------------------------

Eeklo maakt zich op voor de ‘Van den Braembussche Triathlon’, die nu zondag 26 juni gehouden wordt. Het sportfeest moest de voorbije twee jaar geschrapt worden door corona, maar wordt nu weer georganiseerd. Er komen 250 atleten aan de start.

—--------------------------------

Stefaan Heyndrikx (De Merlaan) pleit voor een belastingverlaging in Maldegem. De Maldegemnaar betaalt momenteel 6,9 procent personenbelasting”, zegt Heyndrikx. “Dat kan zeker omlaag. De schulden zijn de voorbije drie jaar afgebouwd, er werd bespaard op kosten.

—---------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws