Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 17 augustus 2022

gepost 2 years ago, op woensdag, 17 augustus 2022 door Crew

Een bestuurder is zwaargewond geraakt nadat hij met zijn wagen tegen een verlichtingspaal knalde op de E34 in Maldegem richting Knokke. Hij moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd en werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis Er waren geen andere voertuigen betrokken en het slachtoffer zat alleen in de wagen.

—-------------------------------------

De Pleinfeesten hebben in Eeklo voor een muzikale zomer gezorgd, en gaan hun laatste weekend in. Nu donderdag 18 augustus wordt het muziekpodium nog eens opgebouwd op de Markt van Eeklo. Om 22 uur mogen Patje en Loredana van 2 Fabiola de Eeklose Markt in vuur en vlam zetten. Op zaterdag 20 augustus verhuist het muziekcircus nog één keer, en dan is de wijk Sint-Jozef in Eeklo de feestlocatie.

—----------------------------------------------

De concertenreeks Parkies Maldegem wordt op donderdag 18 augustus afgesloten met een optreden van Gers Pardoel. De hele zomer was het op donderdagavond feest in Maldegem. Om 23 uur gaan de hekken van het Sint-Annapark in Maldegem dicht en zit de concertreeks er definitief op.

—-------------------------------

CC De Meet van Sint-Laureins trekt op vrijdag 19 augustus naar buiten en presenteert Movies@DeBoerekreek. Vrijdag vanaf 21 uur kan je in het unieke decor van de Boerekreek genieten van een filmvertoning met een doldwaze komedie die in Frankrijk een recordaantal mensen naar de bioscoop lokte. De toegang is gratis.

—-------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws