Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 18 augustus 2022

gepost 2 years ago, op woensdag, 17 augustus 2022 door Crew

Jan De Crem, vader van Pieter De Crem, is in Aalter op 94-jarige leeftijd overleden. De man werd geboren op 24 juli 1928 en was burgemeester van 1959 tot 1994 van de gemeente Aalter. De uitvaart van Jan De Crem vindt plaats op dinsdag 23 augustus om 11 uur, in de Sint-Corneliuskerk in Aalter.

—---------------------------------------------------

Fiberklaar komt naar Aalter om vanaf dit najaar een supersnel glasvezelnetwerk in de gemeente onder de grond te steken. Het is netbeheerder Fiberklaar die het nieuwste glasvezelnetwerk in Vlaanderen uitrolt, maar het blijven de bestaande internetproviders die de fiberdiensten aanbieden.

—--------------------------------------------

Eeklo maakt een intern financieel rapport op, om de invloed van de stijgende bouwprijzen, lonen en energieprijzen in kaart te brengen. Nu al staat vast dat de grote werken meer gespreid zullen moeten worden. Gas en elektriciteit kosten voor de stad Eeklo nu al zeker een half miljoen meer. De prijs van bouwprojecten stijgt met dertig procent.

—--------------------------------

Bram De Bruyckere (32) uit Maldegem heeft zich op het laatst kunnen kwalificeren voor de legendarische Ironman in Hawaï. Op 8 oktober mag hij naar het wereldkampioenschap van de triatlons, na een sterke prestatie in de marathon van Maastricht.

—------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws