Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 14 december 2022

gepost 12 months ago, op woensdag, 14 december 2022 door Crew

Aalter wil zoveel mogelijk ‘onaangepast vrachtverkeer’ uit de dorpskernen weren. “Doorgaand vrachtverkeer dat daar niet moet leveren, is in in ieder geval in overtreding”, zegt burgemeester Pieter De Crem (CD&V).

—----------------------------------------

Het oudercomité van de Taborschool Maria-Aalter organiseert op zaterdag 17 december de Crazy X-Mas party. Het oudercomité organiseert elk jaar verschillende activiteiten om geld in te zamelen voor onder andere de verdere uitbouw van de school of de schooluitstappen van de kinderen.

—--------------------------------------

Op de E34 in Eeklo zijn dinsdagochtend op amper 200 meter van elkaar twee ongevallen gebeurd. Vier wagens werden getakeld, één bestuurder werd overgebracht naar het ziekenhuis. Opvallend: in de omgeving rond de ongevallen was het niet glad. Het Agentschap Wegen en Verkeer vermoedt dat vocht afkomstig van de verbrandingsoven voor de lokale gladheid zorgde.

—---------------------------------

Het nieuwe bedrijventerrein De Campagne in Maldegem krijgt vorm. Begin volgend jaar beginnen de eerste bedrijven er te bouwen. Vandaag werken al zowat 1.500 mensen op het bestaande bedrijventerrein van Maldegem. Het nieuwe terrein is nog eens goed voor zowat 600 tewerkstellingsplaatsen. Twee op drie loten is verkocht.

—--------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws