Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 15 december 2022

gepost 12 months ago, op woensdag, 14 december 2022 door Crew

De bouw van een nieuwe brandweerkazerne voor de brandweerpost Eeklo is niet voor de eerstkomende jaren. Eeklo zoekt al langer naar een nieuwe kazerne voor de brandweer. Die is aangesloten bij de Hulpverleningszone Meetjesland, maar de brandweer kan in Eeklo een betere huisvesting gebruiken.

—---------------------------------------

Wijkcentrum De Kring uit Eeklo heeft op de solidariteitswandeling van Groen Eeklo de Warme Pluim gewonnen. Tijdens de wandeling werden vier hartverwarmende initiatieven bezocht: wijkcentrum De Kring, Samana café, Pro Natura en OBC De Waai. —---------------------------------------

Willy Braeckevelt uit Poeke is overleden. Een dorpsfiguur dat in Poeke en Lotenhulle door iedereen Ciske genoemd werd. Altijd wel ergens te zien, en altijd op zijn rubberen laarzen. Hij werd eerder dit jaar ziek, en overleed nu in woonzorgcentrum Veilige Have. Ciske werd 70 jaar. Hierbij delen we de familie ons medeleven.

—---------------------------

Fotograaf Kristof Claeys (43) uit Adegem kaapt een gouden medaille in een wereldwijde fotowedstrijd. Kristof Claeys wint goud in de categorie ‘Family storyteller of the year. De wedstrijd won de fotograaf met documentaire fotografie.

—----------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws