Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 12 april 2023

gepost 10 months ago, op woensdag, 12 april 2023 door Crew

Het blijft onduidelijk wanneer de langverwachte werken in de Kaaistraat in Eeklo effectief zullen aanvangen. Gemeenteraadslid Christophe De Waele (Open Vld) wil dat de buurt eindelijk duidelijkheid krijgt over de werken, en vreest dat die zelfs niet in 2024 zullen gebeuren.

—---------------------------------------

Bouwonderneming Van Tornhaut uit Aalter is verkozen tot ‘Best Workplace 2023’ in de categorie bedrijven tot 250 medewerkers. De medewerkers worden er betrokken bij de organisatie

—--------------------------------------------

Vanaf nu tot halfweg oktober wordt het marktplein in Eeklo parkeervrij gemaakt en komen er uitgebreide buitenterrassen.

—---------------------------------

Op vrijdag 14 april wordt de Oostveldstraat in Eeklo afgesloten ter hoogte van de spoorweg aan de N9. Er wordt een omleiding voorzien.

—--------------------------------------

Op zondag 16 april organiseert Inline Skating Club Eeklo voor de eerste keer een Rollerparade. De club telt 300 leden, maar zondag mag iedereen deelnemen aan de skeelertocht. Info: www.isceeklo.be.

—---------------------------------

In het Sint-Annapark in Maldegem kunnen kinderen zich binnenkort uitleven op een multimovepad. De gemeente is momenteel bezig met het plaatsen van enkele houtconstructies. Het multimovepad zal meer en meer vorm krijgen met als doel volledig klaar te zijn voor het begin van de zomervakantie.”

—--------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws