Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 13 april 2023

gepost 10 months ago, op donderdag, 13 april 2023 door Crew

De gewestweg N9 in Maldegem wordt vanaf maandag 17 april tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Er wordt een nieuwe bushalte geplaatst en de rijbaan wordt heraangelegd. Het verkeer wordt, door middel van tijdelijke verkeerslichten, beurtelings over één rijstrook geleid met een snelheidsbeperking van 30 kilometer per uur.

—-----------------------------

Er wordt op vrijdag 14 april verkeershinder verwacht in Eeklo, door werken aan de sporen in de Oostveldstraat. De werken starten vrijdag om 10 uur. Bewust na de ochtendspits om nog meer verkeershinder te vermijden.

—------------------

De gemeente Sint-Laureins lanceert een oproep naar landbouwers die binnenkort willen meewerken aan het maaien van de bermen op openbaar domein. alle Info: www.sint-laureins.be.

—-------------------------------------

De muzikanten en zangers van MuzikAalter zijn klaar voor de elfde editie van Aalter Promt. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april wordt het Sporpark van Aalter weer een concertzaal. “Dit jaar zijn Bent Van Looy, Steven Van Herreweghe en Emma Posman er de Vlaamse gastartiesten.

—---------------------------------------

De tentoonstelling ‘Spoorzoekers. Landschap vanuit de lucht’ die in Erfgoedsite Ename liep, kent een vervolg in Eeklo. Een deel zal te zien zijn aan de bunker in de Sportlaan. De Eeklose scholen, jeugdverenigingen en ook toeristen zijn de doelgroep.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws