Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 14 april 2023

gepost 10 months ago, op donderdag, 13 april 2023 door Crew

Henk Deprest en Kiran Van Landschoot keren Open Vld Maldegem de rug toe, en gaan voortaan als onafhankelijke zetelen in de gemeenteraad. Een zoveelste mokerslag voor de Maldegemse liberalen. Van de negen politici die in oktober 2018 rechtstreeks verkozen werden, blijven er nog maar drie over in Maldegem.

—--------------------------------

Aalter heeft twee nieuwe AED-toestellen of hartstarters. Het totaal komt daarmee op 27 stuks. Er kwamen recent nieuwe toestellen bij aan het Contactpunt op De Plaats in Knesselare en aan de achterzijde van het Sportpark Aalter-centrum.

—--------------------------------

De vzw Aalternatief heeft duofietsen gekocht en wil in Aalter een leverdienst per fiets opstarten. Heb je als bedrijf of als particulier interesse in de gratis leverdienst? Neem contact op via [email protected].

—----------------------------------------

De jeugdraad van Sint-Laureins neemt op woensdag 19 april deel aan de Buitenspeeldag. Alle kinderen zijn gratis welkom aan het ’t Sentrum in het Singelken in Sint-Laureins.

—-------------------------------------

De werken in de Eeklostraat in Lembeke (Kaprijke) werden een tijd geleden afgerond, en dat wordt op vrijdag 21 april gevierd met de buurt. Tussen mei 2022 en januari van dit jaar kreeg de Eeklostraat een uitgebreide opknapbeurt waarbij het fietspad heraangelegd werd.

—-------------------------------

Vanaf maandag 17 april tot woensdag 19 april wordt de Leopoldlaan in Eeklo afgesloten voor alle verkeer. Er wordt gewerkt aan de ovonde. Er wordt een omleiding voorzien.

—-------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws