Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 11 april 2023

gepost 1 year ago, op maandag, 10 april 2023 door Crew

Het systeem van werken op afspraak op het recyclagepark van Aalter wordt niet teruggeschroefd. Het langskomen op afspraak is er gekomen tijdens corona, en is een echte meerwaarde gebleken. De tijd dat je een kwartier of half uur moest staan aanschuiven is definitief voorbij.

—----------------------------------------

Het Witte Huis in Eeklo, het voormalige politiekantoor in de Tieltsesteenweg, staat te koop. De eerste biedingsronde loopt, en vanaf 1,15 miljoen euro kan je bieden. Het bekende gebouw afbreken is een optie, maar restauratie is ook een mogelijkheid. —---------------------------------------

Aalter gaat in de week na de paasvakantie herstellingswerken uitvoeren aan een deel van het wegdek in de Bellemstraat. Om de werken vlot en veilig uit te kunnen uitvoeren, wordt zowel voor de fietsers als voor het gemotoriseerd verkeer een wegomleiding voorzien.

—-----------------------------------

CC Den Hoogen Pad in Adegem (Maldegem) wordt op zondag 16 april ingepalmd door de spirituele beurs Bloom. Je kan langsgaan bij lifecoaches en consulenten, en kan gratis demonstraties en lezingen bijwonen. Info: www.bloom.be.

—--------------------------------

Stad Eeklo wil opnieuw voor een muzikale zomer zorgen. De eerste namen sijpelen door. De groep Good Shape van muzikant Koen De Beir uit Eeklo plant een comeback, en hebben ondertussen al een optreden in thuisstad Eeklo in de agenda staan. Op de nationale feestdag 21 juli treden ze om 21.30 uur op.


  • Bron: Het Laatste Nieuws