Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 10 januari 2024

gepost 3 months ago, op dinsdag, 9 januari 2024 door Crew

De recherche van politiezone Meetjesland heeft na doorgedreven onderzoek 17 van de 18 inbraken opgelost die in november en december plaatsvonden. Vaak konden de daders gelinkt worden aan inbraken in andere delen van het land.

—----------------------------------------

Tony Vermeire (49), de vroegere burgemeester van Lievegem, wordt vanaf 1 september de nieuwe algemeen directeur van College ten Doorn in Eeklo. Tony Vermeire zal Annick Willems opvolgen, die met pensioen gaat.

—----------------------------------------------------

Nu de stenen ’s nachts uit de grond vriezen wordt in Aalter al luidop gedroomd over schaatsen op de Kraenepoel. De Kraenepoel in Aalter is vaak een van de eerste open schaatspistes waar geschaatst kan worden. Schaatsen op de Kraenepoel blijft in Aalter zeker de komende dagen nog verboden.

—-------------------------------

Er is een nieuwe toekomst voor de winkelpanden van Smatch in Maldegem en Assenede, die binnenkort noodgedwongen moeten sluiten. Het voedingsbedrijf Meat&More uit Aalter zal in die panden een pop-up maaltijdwinkel openen

—---------------------------------------

De klanten van de wekelijkse boerenmarkt in Aalter worden op zaterdag 13 januari getrakteerd voor het nieuwe jaar. “Iedereen die tussen 13.30 en 16 uur langskomt, krijgt een gratis drankje.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws