Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 11 januari 2024

gepost 6 months ago, op donderdag, 11 januari 2024 door Crew

De gemeentediensten van Aalter hebben verbodsborden geplaatst aan de Kraenepoel. Het ijs is nog te dun om er schaatsers op te laten. De ijsdikte van de Kraenepoel wordt twee keer per dag gemeten, en dat wordt ook op een bordje meegegeven. Om veilig te zijn moet een ijslaag minstens acht centimeter dik zijn.

—--------------------------------------------------

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), stad Eeklo en Vlabel bereiden de onteigeningen voor die nodig zijn voor de doortrekking van de Ring. Er worden 21 percelen geheel of gedeeltelijk onteigend. Het gaat om landbouwgrond en gronden met bestemming voor industrie. —------------------------------------------------

Vzw De Toevlucht, het team achter onder andere de voedselbedeling in Aalter, organiseert een spaghetti-avond. De vzw wil extra geld inzamelen en doet dat op vrijdag 9 februari. Inschrijven: www.toevlucht-aalter.be.

—----------------------------------------

Van maandag 15 januari tot en met maandag 22 januari wordt er gewerkt aan een woning in de Vlamingstraat in Eeklo. Er wordt een container geplaatst, en door die werken is geen doorgaand gemotoriseerd verkeer mogelijk.

—--------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws