Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 9 januari 2024

gepost 3 months ago, op maandag, 8 januari 2024 door Crew

Een man uit Eeklo riskeert een gevangenisstraf van twee jaar nadat hij twee keer, heel kort na elkaar, betrapt is op het besturen van een voertuig tijdens een rijverbod. Hij gedroeg zich bij de vasstelling van de feiten telkens ook bijzonder agressief ten overstaan van de verbalisanten.

—-----------------------------------

Een man is maandagmorgen omstreeks 6.30 uur van een balkon in de Smedenpoort in Aalter rechtover het station gevallen. Hij werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht. “De juiste omstandigheden worden verder onderzocht’, klinkt het bij de lokale politie.

—---------------------------------

Intratuin in Maldegem en Lovendegem (Lievegem) houdt ook dit weekend een inzamelweekend van oude kerstbomen. Je kan je kerstbomen daar droppen op zaterdag 13 of zondag 14 januari.

—------------------------------------------

Onaangekondigde werken van Farys verrasten heel wat automobilisten die de N9 ter hoogte van Intratuin moesten passeren. Er is beurtelings verkeer aan de hand van verkeerslichten want er is slechts één rijvak beschikbaar met een aparte fietscorridor. De werken duren tot vrijdag 23 februari.

—--------------------------------------------

Het nieuwe vervoerplan van De Lijn zorgt ook bij de Eeklose scholieren voor heel wat problemen. Tientallen leerlingen kwamen te laat op school aan of moesten halsoverkop alternatieven zoeken om alsnog tijdig op school te geraken. Zowel op het College Ten Doorn als op de Campus Richtpunt Eeklo is het nog even zoeken waar de pijnpunten liggen.

—---------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws