Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws woensdag 1 maart 2023

gepost 1 year ago, op woensdag, 1 maart 2023 door Crew

In de Molenstraat in Eeklo is dinsdag een levenloos lichaam aangetroffen in een woning. Politie en parket kwamen ter plaatse om het overlijden te onderzoeken. Het is voorlopig nog onduidelijk wat er precies aan de hand is en of het om een verdacht overlijden gaat. —------------------------------

Pierre Serry, een van de spilfiguren in het dossier van de kasteelmoord heeft de gevangenis van Brugge verlaten. Vorige week woensdag besliste de strafuitvoeringsrechtbank in Gent hem een enkelband toe te kennen. De beroepscrimineel uit Aalter kreeg destijds 19 jaar cel voor zijn rol als “fixer” bij de moord op kasteelheer Stijn Saelens (34) in Wingene.Serry zat sinds februari 2012 achter de tralies. Hij zou volgens zijn advocaat na zijn vrijlating terugkeren naar zijn vrouw in Maria-Aalter.

—----------------------------

Eind volgend jaar zou hij met pensioen gaan, maar dat feest zal Marc Windey (76) niet vieren. Maandagavond werd hij in Eeklo afgezet als schepen. De man is gebroken. Ontgoocheld. In mensen van wie hij dacht dat het vrienden waren. het volledige artikel lees je op HLN.

—---------------------------------

De politie van Aalter wil tieners die een verkeersovertreding begaan, steeds vaker naar de verkeersklas sturen. Jongeren tussen 12 en 18 jaar die pakweg niet in orde zijn met hun fietsverlichting, of zonder helm op de brommer zitten, moeten in Aalter niet altijd een geldboete betalen. “De politie legt steeds vaker een verplichte verkeersklas op, in plaats van een verkeersboete”.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws