Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws donderdag 2 maart 2023

gepost 12 months ago, op donderdag, 2 maart 2023 door Crew

In de Molenstraat in Eeklo werd dinsdag een levenloos lichaam aangetroffen in een woning. Politie en parket kwamen ter plaatse om het verdacht overlijden te onderzoeken. De oorzaak van het overlijden is nog steeds niet bekend, maar intussen raakte wel bekend dat het om een vrouw gaat.

—----------------------------

De Leopoldlaan (N9) in Eeklo moet deze maand verschillende dagen volledig dicht voor alle verkeer. Door de heraanleg van de Leopoldlaan is al maanden enkel eenrichtingsverkeer mogelijk. De Leopoldlaan wordt van 6 tot en met 9 maart, en ook nog eens op 13 en 14 maart, volledig afgesloten voor alle verkeer.

—--------------------------------------------

De avond ‘Dag en nacht koers’ met Michel Wuyts, nu vrijdag in De Meet in Sint-Laureins, wordt noodgedwongen uitgesteld. De spreker en koerskenner Michel Wuyts heeft corona. De mensen die hun ticket reeds betaalden, krijgen hun geld terug.

—-------------------------------

De nieuwe Kloosterkapel van Lembeke (Kaprijke) opent op vrijdag 3 maart officieel de deuren. De gemeente Kaprijke heeft er met de kapel een ontmoetingsruimte bij. Op vrijdag 3 maart wordt iedereen uitgenodigd om naar de opening te komen.

—---------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws