Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 3 maart 2023

gepost 12 months ago, op donderdag, 2 maart 2023 door Crew

Boeren uit het Meetjesland verzamelen deze vrijdagochtend in Eeklo, voor een tocht langs de N9 richting Gent. De landbouwers protesteren door middel van een optocht met landbouwvoertuigen. Langs het parcours is het mogelijk dat er tijdelijke verkeershinder zal zijn wanneer de colonne door de straten trekt.”

—-------------------------------------------------

Wegens langdurige herstellingswerken aan hun eigen zwembad kunnen Eeklose zwemclubs tijdelijk terecht in zwembad Den Boer in Zomergem. Het Verbauwenbad in Eeklo is nog maar een paar jaar oud, maar toch zijn er constant problemen. Inmiddels zijn de herstellingswerken aan het zwembad gestart.

—------------------------------------

De stad Eeklo geeft toelating aan de NMBS om tijdelijke mobiele camera’s in te zetten om het vandalisme rond het station aan te pakken. De camera komt aan het Koningin Astridplein.

—--------------------------------------

Er zijn in Aalter valse mails in omloop die mensen aanmanen hun achterstallige rioolbelasting aan de gemeente te betalen. De gemeente Aalter vraagt uitdrukkelijk om daar niet op in te gaan. Het zijn e-mails van cybercriminelen.

—-----------------------------------

Maldegem heeft momenteel 24.591 inwoners. “Vorig jaar zijn er 281 Maldegemnaars bijgekomen. De groei van het aantal inwoners komt vooral door een stijging van het aantal mensen die in Maldegem kwamen wonen.

—----------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws