Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 6 maart 2023

gepost 12 months ago, op maandag, 6 maart 2023 door Crew

SMS Eeklo, de partij van burgemeester Luc Vandevelde, heeft een nieuw bestuur. Het bestaat uit drie leden van de partij. Met het ontslag van schepen Marc Windey en de opvolging door collega Michel De Sutter, heeft de partij SMS in Eeklo woelige weken achter de rug.

—--------------------------------

Jason Van Landschoot (Open Vld) wil de straatverlichting in Maldegem ’s nachts zo snel mogelijk weer aan zien. “Er heerst in de donkere straten een onveiligheidsgevoel”, luidt het. Vorig najaar besliste de gemeente Maldegem in het kader van de energiecrisis om de straatverlichting ’s nachts te doven.

—----------------------------------

Gezondheidscentrum Okinawa in Aalter neemt deel aan het Nationaal Fitheidsonderzoek 2023, en wil de conditie van de Aalternaar omhoog. Vorig jaar schreven een honderdtal Aalternaren zich in voor ‘How fit is Belgium?

—---------------------------------------------

Pieter De Crem (60) zit terug op de burgemeestersstoel in het gemeentehuis van Aalter. Eind december vorig jaar moest hij een zware operatie ondergaan. Er volgden tien weken herstel en revalidatie.

—-----------------------------

De wekelijkse afvalophaling in enkele centrumstraten van Eeklo wordt vervroegd. De centrumstraten worden druk bezocht, en vandaar is het niet proper om vuilnis daar lang te laten staan in het straatbeeld”, zegt schepen van Afvalbeleid Filip Smet. Vanaf 6.30 uur kunnen de ophaaldiensten al passeren.

—--------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws