Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 9 september 2022

gepost 2 years ago, op vrijdag, 9 september 2022 door Crew

De ouders van Het Klavertje Vier in Knesselare (Aalter) hebben een petitie met 679 handtekeningen overhandigd aan de scholengroep, met hun eis om de geschorste directeur ‘Meneer Daan’ terug te krijgen. De voorbije weken waren er ook al acties met spandoeken en tekeningen aan de schoolpoort.

—-------------------------------------------

Een 24-jarige jongeman uit Aalter riskeert een celstraf van één jaar en een boete van 1.600 euro nadat hij vier bakkers op sluwe wijze heeft opgelicht. In totaal maakte hij 30.000 euro buit. Dat geld had hij nodig om zijn gokverslaving te bekostigen.

—--------------------------------

Aalter telt af naar de septemberkermis. Met een nationale primeur, want voor het eerst in ons land wordt de Remix opgebouwd. Er zijn dit jaar ongeveer dertig kermisattracties in Aalter. De Poliep is er weer, en ook het Waterfunhouse is er op algemeen verzoek terug. —----------------------------

Landbouwers in Eeklo die schade ondervinden door de extreme droogte van de afgelopen weken, kunnen aan de stad vragen om de schattingscommissie samen te roepen. Een aanvraag moet ten laatste op 13 september gebeuren. De commissie komt dan op donderdag 15 september langs om de werkelijke schade vast te stellen.

—----------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws