Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 8 december 2023

gepost 5 months ago, op donderdag, 7 december 2023 door Crew

Op het rondpunt aan de watertoren in Eeklo is donderdagochtend een verkeersongeval gebeurd. Een fietsster werd er aangereden door de bestuurder van een personenwagen die uit de Rabautstraat kwam gereden. Vlak voor de botsing kon het slachtoffer nog van haar fiets springen.

—--------------------------------------

De Eendrachtbon is er weer in Aalter en kost 15 euro, en is tijdens de feestmaand december te koop. Daarmee steun je de algemene werking van KV Eendracht Aalter en met de vzw Aalternatief ook het goede doel. “Maar ook wie de Eendrachtbon koopt wint zelf” “Dit jaar is er geen auto te winnen, maar wel 20.000 euro aan cadeaubonnen en prijzen.

—--------------------------------------

Webshop Beestore uit Aalter houdt op zondag 10 december een Wintermarkt in de gemeentelijke feestzaal van Lotenhulle. Je kan er zondag terecht van 13 tot 18 uur. Er zijn een twintigtal standhouders met een variatie van producten, allemaal in de sfeer van de komende feestdagen.

—----------------------------------

De nieuwe interactieve tentoonstelling ‘Boeken in Boeken’ trekt door het Meetjesland. Nog tot 8 januari kan je de expo zien in de bibliotheek van Eeklo. Volgend jaar trekt de expo dan verder door het Meetjesland.

—----------------------------------------------

Van maandag 11 tot en met vrijdag 22 december worden er nutswerken uitgevoerd in de Heilig Grafstraat in Eeklo. In deze periode geldt er eenrichtingsverkeer. Het verboden in te rijden komende van de ovonde.

—-----------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws