Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws maandag 11 december 2023

gepost 4 months ago, op maandag, 11 december 2023 door Crew

Gemeenteraadslid en voormalig schepen Isaura Calsyn uit Eeklo krijgt volgend jaar bij Groen de derde plaats op de Oost-Vlaamse lijst voor Groen. Het wordt een Meetjeslandse campagne, want Mieke Schauvliege uit Aalter zal de lijst trekken.

—---------------------------------------------------

Mieke Schauvliege (51) uit Aalter wordt op 9 juni volgend jaar kopvrouw voor Groen op de Vlaamse lijst in Oost-Vlaanderen. Vijf jaar geleden stond ze nog op de tweede plaats. Ze gaat dus voluit voor haar carrière in het Vlaams parlement.

—--------------------------------------------------

Het Gemeentelijk Ontmoetingscentrum (GOC) van Bellem (Aalter) is opnieuw beschikbaar voor verenigingen. De dorpsfeestzaal was sinds 29 juli dit jaar tijdelijk gesloten wegens herstelwerken. Die waren nodig nadat een kortsluiting brand veroorzaakte. —---------------------------------------------

Streekziekenhuis AZ Alma uit Eeklo is voortaan erkend als Pediatrisch Multidisciplinair Obesitas Centrum. Het ziekenhuis van Eeklo is daarmee nu één van de elf erkende centra in Vlaanderen. Dat betekent dat kinderen met overgewicht door een groep van specialisten nauwgezet opgevolgd worden.

—-----------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws