Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws dinsdag 12 december 2023

gepost 4 months ago, op dinsdag, 12 december 2023 door Crew

Eeklo heeft de plannen klaar voor 2024. Met maar liefst 27 miljoen euro aan investeringen zal er in de hoofdstad van het Meetjesland heel wat gebeuren. De heropening van de verbouwde De Herbakker wordt het eerste grote feest van het jaar.

—-----------------------------------------------

Schepen Hilde Lampaert van Eeklo krijgt volgend jaar op 9 juni bij N-VA in Oost-Vlaanderen een plaats op de lijst van het Vlaams parlement. Plaats 22 is niet meteen een verkiesbare plaats, maar schepen Lampaert steunt haar partij graag. Huidig minister Matthias Diependaele zal in Oost-Vlaanderen de Vlaamse lijst van N-VA trekken.

—-------------------------------------------------------

De verbouwingswerken aan het historische stadhuis van Eeklo zitten volledig op schema. Een deel van de stellingen rond het stadhuis werd ondertussen al weer afgebroken. De werken zijn in oktober vorig jaar gestart, en lopen vlot en tegen het einde van komende zomer moeten de werken voltooid zijn.

—----------------------------------------------

Het theater van ArtA’A aan het station in Aalter is op woensdag 13 december het decor voor een nieuwe comedy try-out. Om 20.15 uur komen Tim Loobuyck en Jade Mintjens naar Aalter. Info: www.comedy-tryout-aalter.be.

—----------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws