Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 7 juli 2023

gepost 8 months ago, op donderdag, 6 juli 2023 door Crew

Via het Europese project 'POWER UP!' wil Stad Eeklo energiearmoede aanpakken en zorgen dat iedereen in Eeklo toegang heeft tot lokale betaalbare, hernieuwbare energie.

—---------------------------------------

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar eindelijk is het het laatste deel van de fietssnelweg F423, die Zelzate met Eeklo, verbindt een feit. Zo moesten de werken meerdere worden stilgelegd na klachten van buurtbewoners. —--------------------------------------------------------------------

Oplettende Maldegemnaren hebben de nieuwe wegmarkeringen naast de riolen wellicht al opgemerkt. Met de slogan ‘Hier begint de zee, niets ingooien aub’ wil het inwoners duidelijk maken dat de putjes niet bedoeld zijn om afval in te gooien.

—-----------------------------------------------------------

De bibliotheek van Aalter verkoopt tot en met zaterdag 5 augustus boeken in ArtA’A. Oudere werken worden afgevoerd en aangevuld of vervangen door gloednieuwe exemplaren.

—----------------------------------------------

Singer-songwriter James Gale uit Aalter kondigt met trots de release aan van een live-uitvoering van zijn nummer ‘Heavy’. Met zijn stem en gitaarspel neemt Aalternaar James Gale je mee op een ontroerende muzikale reis.

—------------------------------------------

Wil je graag een fiets kopen maar gaat je voorkeur uit naar een tweedehandsexemplaar? Op zaterdag 8 juli vindt een openbare fietsverkoop plaats op de site van de technische dienst in de Bloemestraat in Maldegem.

—---------------------------------------------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws