Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 5 juli 2024

gepost 2 weeks ago, op vrijdag, 5 juli 2024 door Crew

De Federale Gerechtelijke Politie van Oost-Vlaanderen heeft een bende oplichters opgerold die zich voordeden als bankmedewerkers.

Ze belden vooral oudere mensen uit onze provincie op en zeiden dat er geld op frauduleuze manier verdwenen was van hun bankrekkening. Hun kaart moest geblokkeerd worden en daarvoor kwam er een valse bankmedewerker langs.

—------------------------------------

De NMBS start met het plaatsen van de nieuwe fietsenstallingen in de Spoorweglaan in Aalter. Deze vrijdag worden de fietsenstallingen ontruimd door de gemeentelijke diensten. Haal je fiets dus weg, anders wordt die meegenomen. Fietsen kunnen tot drie maanden na datum opgehaald worden in het gemeentelijk magazijn.

—---------------------------------

De dorpskernen van Kaprijke en Lembeke zijn nu ook ondergronds met mekaar verbonden. Er komt immers een nieuwe fietstunnel onder de N49 in Kaprijke, en dat wordt meteen ook een ondergrondse veilige fietsverbinding tussen Kaprijke en Lembeke. —---------------------------------------

Beau Stremus (18) uit Aalter is zondag een van de finalisten voor Mister World Belgium. Beau woont in Aalter en loopt school op Mariagaard in Wetteren. Je kan hem ook kennen als ober in ‘t Sparrenhof in Aalter. —----------------------------------------

De gratis concertreeks Parkies start deze vrijdag 5 juli aan CC Den Hoogen Pad in Adegem (Maldegem). Deze zomer kan je weer vijf vrijdagavonden terecht in CC Den Hoogen Pad in Adegem voor gratis concerten. Op 16 en 23 augustus verhuist Parkies dan naar het Sint-Annapark in Maldegem. Telkens om 19 uur opent het festivalterrein.

—------------------------------------  • Bron: Het Laatste Nieuws