Categorie: Nieuws uit de regio

Regionaal nieuws vrijdag 5 januari 2024

gepost 4 months ago, op vrijdag, 5 januari 2024 door Crew

Stad Eeklo legt dit jaar 240.000 euro aan de kant voor de aanleg van een vrachtwagenparking. De parking voor tientonners komt langs de Ringlaan.

—-----------------------------------------

De Moerstraat in Bellem (Aalter) wordt dit jaar eindelijk aangepakt en heringericht. De gemeente Aalter investeert hiervoor 600.000 euro. Aan de ene kant van de straat verdwijnt de bomenrij, en komt een breed tweerichtingsfietspad. Aan de andere kant krijgen de bomen en het groen alle kansen.

—---------------------------------------------------

Inwoners van Aalter die gratis drankjes en hapjes willen scoren, kunnen dit weekend nieuwjaren op maar liefst vijf locaties. Zaterdagavond kan je onder andere van 18 tot 21 uur op de Markt van Aalter terecht. —---------------------------------------------------

De middenberm van de N9 en de Leopoldlaan in Eeklo hebben een ‘Openbaar Groen Award’ gewonnen, en gelden nu als voorbeeld voor Vlaanderen. De inspanningen van de stad om te vergroenen en te ontharden worden met de award beloond. —--------------------------------------

Het kruispunt van de Knokkeweg (N44) en Krommewege in Maldegem gaat vanaf maandag 8 januari dicht. Dat betekent dat ook de hoofdtoegang tot het industrieterrein afgesloten is. Ook de Sint-Barbarastraat blijft nog enkele weken dicht.

—---------------------------------------


  • Bron: Het Laatste Nieuws